fredag den 9. april 2010

&PAGNE / AMONG THE 5 BEST CPH STORES / COSTUME MAGAZINE

&Pagne: Sort, spirende og eksperimenterende i København

Stil: Den lille butik er sort som ravnen, og inspirationen til indretningen er hentet fra det gotiske kvarter i Barcelona og Marais i Paris. Gulvene slidte, loftet tungt dekoreret med stuk og væggene pudset mørkegrå. Ligesom den mørke modehule er også tøjet i butikken holdt i dystre farver. Så hvis du (ligesom alle os andre) stadig mener, at sort er det nye sort, så går du absolut ikke forgæves.

Mærker: En af &Pagnes forcer er, at designerne, der hænger på bøjlerne ofte bliver skiftet ud. Det er ikke for mærkets skyld, de hænger der. Det er på grund af designet. Som noget nyt har butikken denne sæson får amerikanske L'Agence og danske Vilsbøl de Arce, Yvonne Koné og Jean Philip. Find også Barbara i Gongini, Wackerhaus, Future Classics, Surface 2 Air og Camilla Skovgaard. Desuden var &Pagne den første i Danmark til at føre Alexander Wang - og det gør de stadig.

Motto: “Det særlige ved &Pagne er stemningen i butikken, som både er hyggelig og rå. Det må gerne være som at gå på eventyr for vores kunder. &Pagne er lidt en hemmelig butik, og du skal lede lidt for at finde os. Det er ganske bevidst,” siger Pia Møller Hansen, der er indehaver af &Pagne.

Find &Pagne på Hyskenstræde 7, København, tlf. 3311 1207, Pagne.dk

http://costume.dk/article/37420